PARTIA SHTET SHPREH SE; ‘OPOZITA U FUT NË SHINA!’ KUVENDI ENDE PA TRASE PËR PLURALIZMIN

13 Mars 2024 Këshilli i Ambasadorëve Amerikanë (CAA)*, në faqet e Agjencisë Telegrafike Shqiptare (ATSH) sipas kërkimit përmendet diku nga muaji Shkurt i vitit 2020 dhe larg përditshmërisë së lajmit me politikën dhe propagandën që […]